Жилищен блок Подуево | GHome Жилищно строителство - част от ГЛАВБОЛГАРСТРОЙ

Жилищен блок Подуево

Местоположение

София, България

Година

2003-2004

На изключително комуникативно място в южната част на града, многофамилна жилищна сграда Подуево се намира квартал Борово, в близост до булевард България, който осигурява бърз достъп до околовръстното шосе. В района има множество хранителни магазини, детски градини и училища.

С обща застроена площ от 5820 м2, разположена на 8 надземни нива и уникална архитектура от страна на улицата, сградата се вписва идеално в заобикалящата я среда. На пешеходно разстояние се намират вътрешноквартални спирки на градски автобуси и тролейбуси, а на по-малко от 300 м разстояние е спирката на скоростния трамвай 7. С него достъпа до центъра на града е само на 15 минути транспортно време.

Изключително достъпна е и планина Витоша с градските линии, които се движат по основните пътни артерии около квартала. Планината допринася за по-чистия въздух в района и осигурява възможност за приятни разходки сред природата.

Проектирането, цялостното изграждане и довършителните архитектурно-строителни дейности „до ключ” са дело изцяло на екипа на компанията.

Допълнителна информация ще намерите на страницата на проекта тук .

КОНТАКТИ

ул.Дамяница №3-5,

София, България

ИЗПРАЩАНЕ НА СЪОБЩЕНИЕ