За нас | Laravel

ЗА НАС

ПОВЕЧЕ ОТ 50 ГОДИНИ ОПИТ

Вече повече от 50 години ние, в ГЛАВБОЛГАРСТРОЙ създаваме нови места, в които хората да живеят, работят, пазаруват, спортуват и почиват. Пътища, по които да се движат и съоръжения, които да подобряват живота им. От основаването си до днес компанията е реализирала проекти с обща застроена площ от над 30 млн. кв. м. Внушителен обем, зад който стои непрестанният ни стремеж за усъвършенстване, оптимизация на процесите и предоставяне на най-качествената услуга на нашите клиенти.

Нашата компания е първата развила основни стандарти в строителната индустрия, както в България, така и в региона на Балканите. Ние продължаваме да утвърждаваме тази лидерска позиция основно чрез иновативно управление във всички фирмени направления. Ние не просто следваме най-новите тенденции в строителната индустрия, ние ги създаваме.

С реализацията на редица знакови проекти на територията на Централна и Източна Европа, Балканите, Африка, Централна и Северна Азия и Близкия Изток, името ГЛАВБОЛГАРСТРОЙ се е наложило като синоним на коректност и качество. Надежден партньор, който може да предложи пълен цикъл от услуги свързани с реализацията на един проект – преди, по време и след строителните работи.

НАШАТА МИСИЯ

Ние, в ГЛАВБОЛГАРСТРОЙ, винаги сме имали ясни стратегически приоритети и сме си поставяли амбициозни цели за развитието на компанията. Нашият основен стремеж е да бъдем лидер в предоставянето на най-добрите комплексни решения във всички фази от реализацията на един строителен проект.

За да постигнем това следваме принципите на установената „Култура на Лидера“, която допринася както за ефективността на нашия бизнес, така и за успешното реализиране на нашите приоритети и цели. Основният стремеж на всички нас в ГЛАВБОЛГАРСТРОЙ е да бъдем сред най-добрите в това, което правим. За това и поддържаме и насърчаваме предприемаческия дух в компанията и постоянния стремеж за промяна и подобрение.

Ние, в ГЛАВБОЛГАРСТРОЙ, вярваме, че от решаващо значение за постигане на лидерската ни позиция е сътрудничеството в дух на партньорство.

GHOME - ЖИЛИЩНО СТРОИТЕЛСТВО

Съвсем естествено, с богатия си опит и натрупана експертиза, успоредно с изцяло строителните дейности, в ГЛАВБОЛГАРСТРОЙ реализираме и собствени инвестиционни проекти. Сред тях са много жилищни комплекси на територията на България и Русия.

Различни по своята архитектура и стил, те утвърждават и нашето основно мото – доверие, завоювано с качество. Доверие, което се основава на нашата индивидуална ангажираност и внимание към всеки проект. И независимо от развитието на технологиите, промяната в административните изискванията за жилищно строителство и търсенето на пазара, ние държим на своите принципи и продължаваме да подобряваме качеството в своята дейност и предлагани услуги.