Затворен жилищен комплекс Манастирски ливади – запад

Затворен жилищен комплекс Манастирски ливади – запад

Местоположение

София, България

Година

2004-2006

Комплексът е разположен в добре развития и перспективен за инвестиции квартал Манастирски ливади-запад. Изключително комуникативно място, но същевременно с тиха и спокойна среда за живеене. Районът разполага с добре изградена инфраструктура, с бърз достъп до Околовръстен път, между булевардите България и Братя Бъкстон. В близост са достъпни множество търговски обекти, бизнес и офис сгради, болница. На 10 минути пешеходно разстояние се намират Историческият музей и резиденция Бояна. Централната част на града е лесно достъпна както с автомобил, така и с удобния градски транспорт в близост – автобуси, тролейбуси и трамвай.

Жилищният комплекс от затворен тип разполага с 136 апартамент с функционални разпределения. Жителите му имат на разположение зелени площи, детска площадка и удобни паркоместа. Комплексът е заграден от всички страни с ограда и достъпът до него е контролиран.

Като инвеститор и изпълнител компанията е изпълнила всички дейности: изкопни работи, груб строеж, довършителни процеси, вертикална планировка, озеленяване, улична и тротоарна настилка.

Допълнителна информация ще намерите на страницата на проекта тук .