Ваканционен комплекс Свети Тома

Ваканционен комплекс Свети Тома

Местоположение

нос Хумата, Созопол, България

РЗП

28300 ㎡

Година

2007-2008

Комплекс Свети Тома е изграден в духа на стария град. Уникален по своята идентичност, с архитектурата си пренася своите гости в созополската история.

Свети Тома е морски ваканционен комплекс от затворен тип, състоящ се от 9 жилищни групи. В него са разположени жилищна част с 261 функционални и удобни апартамента, 5* хотелски комплекс с 56 луксозни апартамента, лоби бар, закрит бар, закрит басейн, СПА център, фитнес зала, развлекателен комплекс, търговска зона, множество открити барове, ресторанти, басейни и други.

Плаж Аркутино и плаж Свети Тома са в непосредствена близост до комплекса, като предоставят на своите гости да се докоснат до най-девствените и непокътнати плажове на българското Черноморие. А плажовете са с безплатни чадъри и шезлонги за всички гости на комплекса.

Разположен сред уникална природа, в региона на комплекса могат да бъдат посетени лагунното блато Аркутино, резерват Ропотамо, река Ропотамо и устието на реката, скалното образувание „Лъвската глава“, тракийско светилище Беглик Таш, а на юг река Велека, с. Българи, с. Резово и река Резовска – гранична зона с Република Турция.

Допълнителна информация ще намерите на страницата на проекта тук .