Луксозни апартаменти за продажба в Twin Tower София | Изживейте мечтания живот

Twin Tower

Местоположение

ул. Сребърна 28, София

Историята на проекта Twin Tower е история за иновации, красота и връзка с природата. Проект от ново поколение, Twin Tower е свидетелство за това какво е възможно, когато архитектурата и околната среда се съберат в перфектна хармония.

Проект от ново поколение, Twin Tower е позициониран в сегмента „branded residence” и притежава всички удобства и изисквания за модерен начин на живот – елегантна рецепция, работеща 24 часа, търговски обекти, детска площадка, басейн, зала за събития, зони за спорт.

Позициониран в новия център на София, 24-етажната сграда ще разполага с 289 умни домове, над 40% озеленени площи от територията на комплекса, както и над 2 000 кв. м. обслужващи зони. Twin Tower посреща с удивителна фасада, която загатва за модерната елегантност вътре. Twin Tower е повече от зашеметяващо архитектурно чудо - това е убежище за тези, които търсят по-висок стандарт на живот.

Жителите ще се събудят в дом с декор от панорамни гледки. Twin Tower е пътуване към по-различен начин на живот и дестинация, където всеки момент е шедьовър, който чака да бъде изживян.

Допълнителна информация ще намерите на страницата на проекта тук .

КОНТАКТИ

ул.Дамяница №3-5,

София, България

ИЗПРАЩАНЕ НА СЪОБЩЕНИЕ