Луксозен жилищен комплекс DHome | GHome Жилищно строителство - част от ГЛАВБОЛГАРСТРОЙ

Луксозен жилищен комплекс DHome

Местоположение

София, България

Година

2022-2024

DHome е луксозен жилищен комплекс от затворен тип за хора с вкус и модерно мислене, които искат да съчетаят удобствата на големия град с предимството да живеят по-близо до природата.

При проектирането на сградата са съчетани съвременен архитектурен дизайн, комфорт и максимална функционалност на апартаментите. Различната квадратура и разпределения предоставят възможност всеки да избере жилище, което да отговаря на нуждите му. От светлите и слънчеви едностайни, двустайни и тристайни апартаментите се открива прекрасна панорамна гледка към Витоша планина. Всички жилища са с отлични изложения: юг, югоизток, югозапад – това дава възможност да поканите светлина и топлина у дома си.

Комплексът разполага с богато озеленен външен двор, с детска площадка за бъдещите малки обитатели, фитнес на открито и миниголф игрище за забавление и почивка, достъпът до които е контролиран и са на разположение единствено за живущите.

Общите зони са проектирани с цел да насърчават социалните контакти между обитателите и да подпомагат създаването на устойчива общност, която да се асоциира със стандарта на живот в комплекс от затворен тип.

Допълнителна информация ще намерите на страницата на проекта тук .

КОНТАКТИ

ул.Дамяница №3-5,

София, България

ИЗПРАЩАНЕ НА СЪОБЩЕНИЕ