Сграда Лира- комплекс Свети Тома | GHome Жилищно строителство - част от ГЛАВБОЛГАРСТРОЙ

Сграда Лира- комплекс Свети Тома

Местоположение

нос Хумата, Созопол, България

С реализацията на проект „Лира“ ще надградим туристическата инфраструктура и удобствата за собствениците в района.

„Лира“ ще бъде изграден зад ваканционен комплекс „Свети Тома“, на отстояние над 30 метра, върху терен, собственост на компания, който в момента се използва за паркинг. Сградата ще се състои от две самостоятелни тела, с общ брой от 55 апартамента, от които 6 броя еднопространствени (тип студио), 37 двустайни имоти и 12 броя тристайни. Светлата височина в имотите е 2.60 м. Като инвеститор в проектите ни отделяме специално внимание на внедряването на екологични строителни материали, използване на възобновяеми енергийни източници и нови технологии.

За това в проекта са заложени висок клас материали – партерното ниво е решено изцяло с каменна облицовка, при типовите и подпокривния етаж е използвана дъсчена обшивка, а топлоизолацията е минерална вата с дебелина 12 см. Ще бъде изпълнена и вентилируема фасадна система. Планирано е изграждането на подземен паркинг за 76 автомобила, от които 56 паркоместа и 20 гаражни клетки, както и 14 паркоместа на терен. „Сградата ще бъде компактна, на 4 етажа, свързана с пречиствателната станция.

В проекта са заложени и богато озеленен вътрешен двор, контрол на достъпа, детска площадка, заведение за хранене и вело център със сервиз, както и салон за красота“, обясни още изпълнителният директор на ГБС Инвест по време на конференцията. За максимално удобство на всички собственици и посетители на „Свети Тома“ е предвиден допълнителен паркинг, който да обезпечи паркирането в района.

Допълнителна информация ще намерите на страницата на проекта тук .

КОНТАКТИ

ул.Дамяница №3-5,

София, България

ИЗПРАЩАНЕ НА СЪОБЩЕНИЕ