Комплекс Detelina Residence

Комплекс Detelina Residence

Местоположение

Детелината на бул. Брюксел и Цариградско шосе, гр. София

Детелина Резидънс представлява луксозна 16-етажна сграда, част от единствен по рода си комплекс, включващ бизнес център и хотел, заобиколени от богато озеленен външен двор. Обитателите на Детелина Резидънс могат да ползват всички удобства и услуги на изградения вече хотел – ресторанти, спа център, фитнес и др. чрез топла връзка между двете сгради. Всичко това осигурява живот в престижна среда с модерно управление.

Детелина Резидънс представя изцяло нова визия за модерното жилище на 21-ви век, съчетавайки най-добрият световен опит за пълноценен и щастлив живот в градска среда. Комплексът предлага жилища от високо качество, които да отговарят на съвременните стандарти и изисквания и предоставят възможност за спокоен, комфортен и приятен живот на крачка от сърцето на града.

Ключовото местоположение в комуникативен район с отлична инфраструктура и лесен достъп до центъра, летището и Околовръстния път (големи булеварди със спирки на основни линии от градския транспорт, включително и бъдеща метростанция), близостта до най-големите бизнес и офис сгради, търговски център, спортни зали, ресторанти, училища и детски градини отличават Детелина Резидънс, като го правят привлекателен за всеки, който търси удобен и модерен градски дом.

Предлаганите в сграда Детелина Резидънс апартаменти са двустайни и тристайни с различна квадратура и разпределение, функционално проектирани с големи стаи и правилни форми за по-удобно обзавеждане. Всички апартаменти разполагат с големи прозорци с цел максимално светли помещения, разкриващи уникални гледки към града, Витоша и Стара планина.

Допълнителна информация ще намерите на страницата на проекта тук .