Delta | GHome Жилищно строителство - част от ГЛАВБОЛГАРСТРОЙ

Delta

Местоположение

Сухата река - запад, ул. Пасарелски язовир, София

На метри от идеалния център на София изниква обновен и реновиран нов китен жилищен квартал на София. Ако се разхождате или минавате с автомобила си по ул. Черковна и бул. Мадрид, обърнете специално внимание на района и заобикалящите Ви сгради и ще видите, че поетапно инфраструктурата и архитектурата се обновяват. До църквата „Св.Богородица - Животворен Извор“, в Суха Река се обособява ново и интересно място за живеене.

Ниско строителство до 8 етажа, подземен паркинг, с околно пространство на сградата, проектирано с обилно озеленяване от запад и изток. Това е най- новият проект на GHome в квартал Суха река, на ул. Пасарелски язовир сграда Delta. Проектът отразява единен, комплексен подход за застрояване, съобразен със съвременната градоустройствена практика, тенденциите на пазара на недвижими имоти и най-новите трендове в жилищното строителство.

С общ брой апартаменти 47 и 50 броя подземни паркоместа и гаражи, в сградата на ниво терен са предвидени и 24 броя велостойки. Подходящ за семейства с деца, ориентирани към спорт и качествен живот близо до природата.

Новите обитатели ще бъдат посрещнати от общи части и стълбище, проектирани с гранитни плочи. Околосградното пространство е решено с пешеходни алеи и улици с унипаваж, озеленени пространства, проектирани в синхрон с цялостната концепция за сградата. Предвиждат се зони за разполагане на декоративни градински и паркови елементи. От юг на сградата ще е благоустроена зелена зона за рекреация.

Допълнителна информация ще намерите на страницата на проекта тук .

КОНТАКТИ

ул.Дамяница №3-5,

София, България

ИЗПРАЩАНЕ НА СЪОБЩЕНИЕ