Апартаментен комплекс Боровец Гардънс | GHome Жилищно строителство - част от ГЛАВБОЛГАРСТРОЙ

Апартаментен комплекс Боровец Гардънс

Местоположение

Боровец, България

Година

2013-2021

Боровец Гардънс е идеалното място за щастливи мигове сред природата – ски през зимата и туризъм през всички сезони! Комплексът предлага апартаменти с една или две спални, както и студиа. Всички собственици в Боровец Гардънс могат да се възползват от безплатен достъп до басейна и 50% отстъпка на всички СПА услуги в рамките на комплекса.

Курортен комплекс Боровец като една от най-популярните дестинации за туризъм в България e изключително подходящо място за инвестиции с висока рентабилност. Всеки апартамент в Боровец Гардънс може да се отдава под наем в месеците, в които не се използва за лични цели.

През летните месеци комплекс Боровец Гардънс се превръща в лично убежище за отдих сред прохладата и спокойствието на вековните иглолистни гори, многобройните езера и поляните, осеяни с цветя и билки.

През студените месеци Боровец Гардънс безспорно е идеалното място за зимен спорт. Курортен комплекс Боровец е един от най-големите български ски курорти по дължина и капацитет на ски пистите и съоръженията. Сгушен във вековните борови гори на Рила планина, курортът разполага с 25 писти с различна степен на трудност и 12 лифта и влека.

Допълнителна информация ще намерите на страницата на проекта тук .

КОНТАКТИ

ул.Дамяница №3-5,

София, България

ИЗПРАЩАНЕ НА СЪОБЩЕНИЕ